Weer morgen Lummen

Weermorgen.nl
Het weer in:

Vandaag

zo nu en dan lokaal regenval
11° /
Wind: 39 km/u
Regen: 1,2 mm

Morgen

zo nu en dan lichte motregen
12° /
Wind: 36 km/u
Regen: 1,1 mm

maandag

zo nu en dan lokaal regenval
11° /

Weer maandag Lummen

Het weer maandag in Lummen is: zo nu en dan lokaal regenval. Overdag wordt het elf graden en er valt zo'n een komma twee milimeter regen. 's Nachts kan het afkoelen tot zeven graden. De windsnelheid kan oplopen tot negenendertig kilometer per uur en komt uit het zuidwesten.

dinsdag

zo nu en dan lichte motregen
12° /

Weer dinsdag Lummen

Het weer dinsdag in Lummen is: zo nu en dan lichte motregen. Overdag wordt het twaalf graden en er valt zo'n een komma een milimeter regen. 's Nachts kan het afkoelen tot vier graden. De windsnelheid kan oplopen tot zesendertig kilometer per uur en komt uit het zuidwesten.

woensdag

lichte regenval
/

Weer woensdag Lummen

Het weer woensdag in Lummen is: lichte regenval. Overdag wordt het acht graden en er valt zo'n vier komma twee milimeter regen. 's Nachts kan het afkoelen tot drie graden. De windsnelheid kan oplopen tot zevenendertig kilometer per uur en komt uit het zuidwesten.

donderdag

zo nu en dan lokaal regenval
/

Weer donderdag Lummen

Het weer donderdag in Lummen is: zo nu en dan lokaal regenval. Overdag wordt het zeven graden en er valt zo'n een komma nul milimeter regen. 's Nachts kan het afkoelen tot een graden. De windsnelheid kan oplopen tot tweeentwintig kilometer per uur en komt uit het west-noordwesten.

vrijdag

helder/zonnig
/

Weer vrijdag Lummen

Het weer vrijdag in Lummen is: helder/zonnig. Overdag wordt het vier graden en er valt zo'n nul komma vier milimeter regen. 's Nachts kan het afkoelen tot nul graden. De windsnelheid kan oplopen tot achttien kilometer per uur en komt uit het west-zuidwesten.